Ook specialist in horizontaal transport!

Dat Jenniskens Kraanverhuur niet alleen specialist is in verticaal transport, maar ook in horizontaal transport bewezen ze onlangs met een speciaal transport voor Moors Constructie uit Bergharen.Voor de bouw van een scheepswerf waren spanten nodig. Deze moesten van Bergharen naar Deest vervoerd worden. Op zich maar een afstand van zo’n 10 kilometer, maar vooral de lengte van de spanten, zo’n ruim 50 meter, vormden de uitdaging.

Om de lengte van ongeveer een half voetbalveld te mogen vervoeren, komt heel wat bij kijken. Allereerst moet men natuurlijk een vergunning aanvragen.

Vervolgens bracht Jenniskens Kraanverhuur alle verkeerobstakels in kaart en keken ze welke voorzieningen getroffen moesten worden om het transport vlekkeloos te laten verlopen.

Op het traject werden verschillende verkeersborden, beton paaltjes en bloembakken tijdelijk verwijderd. In totaal legden de specialisten van Jenniskens Kraanverhuur zo’n 80 meter rijplaten op 3 verschillende plaatsen. Zo konden de bochten goed genomen worden. Door de goede voorbereiding en de juiste inschatting, verliep het transport probleemloos.

Met het inschakelen van de expertise van Jenniskens Kraanverhuur werden spanten keurig op het afgesproken moment bij de klant afgeleverd. Een knap staaltje horizontaal transport noemen we dat.