Transport en plaatsen van airco unit

Transport en plaatsen van airco unit

Het plaatsen van airco units is voor ons dagelijkse bezigheid. Doordat wij dit met een autolaadkraan doen, kunnen wij deze units ook vervoeren. Hierbij halen we de nieuwe units op bij de fabriek en voeren we eventueel oude units af. Dit bespaart u extra transport kosten.

Tijdens deze klus is gebruik gemaakt van een Effer 685 autolaad kraan. Deze kraan kan de airco units met gemak plaatsen. De maximale vlucht van deze autolaadkraan is 30 meter.

lengte transport

Ook specialist in horizontaal transport!

Dat Jenniskens Kraanverhuur niet alleen specialist is in verticaal transport, maar ook in horizontaal transport bewezen ze onlangs met een speciaal transport voor Moors Constructie uit Bergharen.Voor de bouw van een scheepswerf waren spanten nodig. Deze moesten van Bergharen naar Deest vervoerd worden. Op zich maar een afstand van zo’n 10 kilometer, maar vooral de lengte van de spanten, zo’n ruim 50 meter, vormden de uitdaging.

Om de lengte van ongeveer een half voetbalveld te mogen vervoeren, komt heel wat bij kijken. Allereerst moet men natuurlijk een vergunning aanvragen.

Vervolgens bracht Jenniskens Kraanverhuur alle verkeerobstakels in kaart en keken ze welke voorzieningen getroffen moesten worden om het transport vlekkeloos te laten verlopen.

Op het traject werden verschillende verkeersborden, beton paaltjes en bloembakken tijdelijk verwijderd. In totaal legden de specialisten van Jenniskens Kraanverhuur zo’n 80 meter rijplaten op 3 verschillende plaatsen. Zo konden de bochten goed genomen worden. Door de goede voorbereiding en de juiste inschatting, verliep het transport probleemloos.

Met het inschakelen van de expertise van Jenniskens Kraanverhuur werden spanten keurig op het afgesproken moment bij de klant afgeleverd. Een knap staaltje horizontaal transport noemen we dat.

TRANSPORT RECLAME OBJECTEN

Voor een klant moesten twee reclame-objecten vervoerd worden vanuit Heijen naar Gent in België.
Deze 6 x 12 m objecten werden geladen door de HMF 82 tm kraan.
S’nachts onder begeleiding naar Gent gereden.
En zeer zorgvulding door de smalle straatjes gestuurd.
Een Spierings 498 AT4 hees vervolgens de 4 ton zware objecten op hun definitive plek.